Sefaköy Ahşap Lambiri Teras Kapama uygulaması yapılmıştır. İstanbulun tamamına servis ağımız bulunmaktadır. Çatı, teras ve oluk problemlerinize profesyonel çözüm getiriyoruz.
Lambiri birbirine geçen ahşap ürünlere verilen genel bir isin olup ortalama 2 santimetre kalınlığında, 8 cm genişliğinde olan ahşap kaplama malzemeleridir.Günümüzde bir çok lambri çeşidi mevcuttur ; dar fitilli, geniş fitilsiz, yalı baskı, balık sırtı, ekli gibi adlarda ve görünümde lambiriler kullanmaktayız. Lambriler birçok ağaçtan elde edilebilirler. Kaplama sonrası mesleki tabirle dönmeyecek ve çalışmayacak her ağaca fitil çekip birbirine geçmesi sağlanabilir.
Terasınızı kapama yaptırmak mı istiyorsunuz, Fakat fiyatların yüksekliğinden dolayı korkuyor musunuz? Bu durumu herhangi bir şekilde sorun etmeden artık teras kapama konusunda bizlerden hizmet alabilirsiniz! sağladığımız bu hizmet dahilinde yüzlerce farklı müşterimize kaliteli teras kapama işlemi sağladık ve profesyonel destek alabilmelerine yardımcı olduk.